Disclaimer & Privacy Statement

Disclaimer

Beauty Care Nederland besteedt de grootst mogelijke zorg aan de inhoud van deze site. De verstrekte informatie op de site wordt zo actueel mogelijk bijgehouden. Toch kan het zijn dat de weergegeven informatie op de site niet (meer) geheel juist is. Het staat Beauty Care Nederland vrij op elk gewenst moment wijzigingen aan te brengen. Beauty Care Nederland kan geen garantie geven voor het door de bezoeker beoogde resultaat op basis van de op deze site verstrekte informatie. Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

Het is de bezoekers van deze site niet toegestaan verstrekte (auteursrechtelijk beschermde) informatie, producten of diensten zonder voorafgaande toestemming van Beauty Care Nederland anders dan voor eigen gebruik op enige manier te vermenigvuldigen, te verspreiden of openbaar te maken.

Beauty Care Nederland aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit of enigerlei verband houdt met gebruik van deze site en/of met de onmogelijkheid om deze site te kunnen raadplegen.

Privacy Statement

Beauty Care Nederland is erkend specialist in het verwijderen van tatoeages, micro hair pigmentation en permanente make-up door laser behandelingen met geavanceerde medische laserapparatuur. Beauty Care Nederland betracht de grootst mogelijke zorg bij het waarborgen van de privacy van de bezoekers van deze website. U bent van harte welkom om zo vaak u wilt geheel vrijblijvend de website te bezoeken en van de inhoud kennis te nemen. In dit privacy statement staat beschreven welke informatie door Beauty Care Nederland wordt verzameld via deze website en met welk doel.

Een bezoeker die geïnteresseerd is in de diensten van Beauty Care Nederland en zich bijvoorbeeld wil aanmelden voor een open dag, prijsopgave of behandeling, kan dit doen middels de verschillende contact- en aanvraagformulieren. Daarbij geeft u ons persoonlijke informatie. Beauty Care Nederland gebruikt deze informatie enkel en alleen voor communicatie over haar diensten.

Beauty Care Nederland blijft graag op de hoogte van het aantal bezoekers van haar website. Daarbij is de identiteit van de bezoekers niet van belang. Er wordt dan ook geen specifieke, tot personen herleidbare, informatie opgeslagen of bewaard. Wel wordt geanonimiseerd bijgehouden en bewaard het aantal bezoekers, welk deel van de site (het meest) wordt bezocht, het tijdstip van de bezoeken, het land van waaruit de site wordt bezocht en algemene informatie over de software waarmee de bezoeker werkt. Met behulp van deze informatie kan Beauty Care Nederland de website blijven optimaliseren.

Disclaimer & Privacy Statement 30/03/2016

Bedrijfsgegevens

Beauty Care Nederland
Mandenmakerstraat 5
2222 AX Katwijk (ZH)
BIG 89050538201 - P.A.C. den Otter, arts